Seinälevyt

HVL-seinälevyllä syntyy tilaan kuin tilaan kestävää ja näyttävää viilupintaa. Valmistamme levyt tilauskohtaisesti asiakkaamme kohteeseen räätälöitynä. Valmiin seinäpinnan ilmettä suunniteltaessa käytettävissä on koko laaja materiaalivalikoimamme. Toimitamme viilut myös välioviin ja kalusteisiin samasta viiluerästä valmistettuna! Teknisiltä ominaisuuksiltaan HVL-seinälevy on luotettava valinta sekä julkisiin tiloihin että kodin sisustukseen. Seinälevyt asennetaan pontista naulaamalla ja materiaalia hukkaamatta. Myös asennus kattoon on mahdollista.

HVL-seinälevyä on saatavilla kolmessa eri mallissa.

1. Sileäpintainen seinälevy
2. CNC-tekniikalla valmistettu kuviouritettu levy
3. Puurimoitusta jäljittelevä rimapaneeli

Kaikki HVL-seinälevyt valmistetaan asiakastilauksen perusteella räätälöitynä, eli pintamateriaalin voit valita suomen ylivoimaisesti suurimmasta viilu- ja laminaattivalikoimasta haluamallasi pintakäsittelyllä.

Tarjoamme suunnittelun ammattilaisille kattavan näytepaketin levytuotteistamme veloituksetta. Lähtökohtaisesti tarjoamme kansion per toimisto, mutta tarvittaessa useammankin. Näytteitä voit tilata sähköpostitse. Voit myös tutustua seinälevytuotteisiimme tarkemmin lataamalla tuotekortit tästä.

Tekniset koivuviilut
Pysy ajantasalla ajankohtaisista tarjouksista ja kuulumisista!