HVL Asuntomessuilla 2023 - Villa Havu

HVL on mukana vuoden 2023 Loviisan Asuntomessuilla kohteessa numero 20, Villa Havussa. Toimitimme kohteeseen mittatilauksena valmistetut HVL-paneelit, jotka asennettiin suurimpaan osaan kohteen kattopinnoista. Kattopaneelien lisäksi kohteeseen asennettiin samalla viilupinnalla valmistettuja verhouslevyjä mm. WC-tiloihin, sekä apurakennukseen. HVL-paneeleissa, sekä verhouslevyissä käytettiin HVL-LAUTA tyylistä kuusiviilua, jotka pintakäsiteltiin himmeällä valkoisella hirsivahalla.

Villa Havun sisustussuunnittelijan Laura Seppäsen kommentit kohteesta;

”Arkkitehdin näkemystä kunnioittaen halusin jatkaa sisätiloissa kuusen käyttöä. Myös oma henkilökohtainen kuriositeettini puuhun materiaalina näkyy kohteessa ehkä normaalista poiketen hieman yllättävissäkin paikoissa, kuten WC-tilojen lattioissa sekä seinäpintojen verhouslevyissä. Kuusilattioissa oli tuolloin melkoisia saatavuusongelmia ja kuusiviilupintaisia verhous- tai kalustelevyjä markkinoilla todella vähän, joten keräsin ympärilleni kasan kotimaisia yrityksiä, joiden kanssa lähdettiin ideoimaan tuotekehitystä. Minulle tärkeintä oli pukea talon kaikki puupinnat samaan puulajiin ja saman sävyiseksi, sillä tämä edesauttaa sitä, että myös 20-vuoden päästä talon pintamateriaalit soljuvat saumattomasti yhteen.

Kotimaiset yritykset Timberwisesta Hollolan Viiluun ja Laminaattiin valmistivat tehtaillaan Suomessa kohteeseen tuotteita, joita heillä ei ollut aiemmin valikoimissaan. Olen saanut inspiroituneena seurata koko tiimin innovatiivista panostusta, ja tämä on juuri se olennainen yksityiskohta, miksi olen kohteesta erityisen ylpeä.”

 

Materiaali: HVL-Paneeli

Valmiusaste: Materiaalitoimitus

Asiakas: Villa Havu

Kuvat: Mikael Pettersson

Pysy ajantasalla ajankohtaisista tarjouksista ja kuulumisista!