TUOTTEET PUUSEPÄNTEOLLISUUTEEN JA RAKENTAMISEEN

Etsit sitten pitkälle määriteltyjä tammiviiluarkkeja, Premium-tason Fenix laminaattia tai asennusvalmiita seinälevyjä – kaikki löytyvät laajasta puusepänteollisuudelle ja rakentamiselle räätälöidystä tuotevalikoimastamme. Ammattitaitoinen tuotantomme ja laaja konekantamme mahdollistaa esimerkiksi viilupintojen syykuvioinnin ja ladonnan tarkan määrittelyn, jolloin pystymme toteuttamaan arkkitehtien ja suunnittelijoiden tekemät määritykset hyvinkin tarkasti.

Puusepille tarjoamme laajaa puolivalmistevalikoimaa. Toteutamme tuotantoanne helpottavat puunsepänteollisuuden puolivalmisteet eri valmiusasteissa haluttujen määritysten mukaisesti, aina nopeasti toimitettuna! Laaja runkolevyvalikoimamme takaa tuotteidemme soveltuvuuden moneen eri applikaatioon.

Rakentamisen ammattilaisille tarjoamme suomen räätälöitävimmän valikoiman seinälevyjä, välitilalevyjä ja pöydänkansia. Vaati projektisi sitten kattoon asennettavia rimapaneeleita, tai koivupintaisia seinälevyjä, pystymme toimittamaan tasalaatuiset ja helposti asennettavat tuotteet luotettavan nopeasti suoraan työmaallesi. 

Toimitamme asiakkaillemme myös raakamateriaalit heidän omaan tuotantoonsa. Valittavissa on viilunippuja suomen suurimmasta viiluvarastosta, tai Italialaisen Arpa Industrialen laadukkaita korkeapainelaminaatteja. Varastotuotteemme ovat toimitettavissa heti nopealla aikataululla, ja tarvittaessa maahantuomme asiakkaan toiveiden mukaiset materiaalit.

Kauttamme on saatavilla myös laaja valikoima teollisuus ja erikoislaminaatteja. Tarjoamme kauttamme mm. asiakkaan omalla grafiikalla varustettuja printtilaminaatteja, tai aitoviilulaminaatteja, joissa yhdistetään aidon puupinnan visuaalisuus ja korkeapainelaminaatin kestävyys. Kysy lisää ottamalla yhteyttä konsultointipalveluumme!

 

Pysy ajantasalla ajankohtaisista tarjouksista ja kuulumisista!