Forbo kalustelinoleumit

Forbo Furniture Linoleum on luonnollisista raaka-aineista valmistettu joustava kalusteiden pinnoitusmateriaali. Kalustelinoleumilla luot luonnollisen pehmeän ilmeen toimistojen, liiketilojen tai kodin sisustuksiin ja kalusteisiin. Furniture Linoleum sopii mm. pöytätasoihin, tuoleihin, jakkaroihin, kaappeihin tai kalusteoviin. Materiaalin monipuolisen käytettävyyden takaa asennusmahdollisuudet pysty-, vaaka, sekä kaareville pinnoille. Linoleumpinnan värin voi valita monipuolisesta 21 värin valikoimasta, joka ulottuu vaaleista ja luonnonläheisistä sävyistä ryhdikkäisiin puhtaisiin väreihin.

Furniture Linoleum on ekologinen ja kestävä valinta. Materiaali valmistetaan uusiutuvista luonnon raaka-aineista. Perusraaka-aineita ovat pellavaöljy, hartsi, puujauho ja luonnolliset pigmentit. Furniture Linoleum on biologisesti hajoava, joten se ei vahingoita ympäristöään missään elinkaarensa vaiheessa.

Kalustelinoleumin pinta on luonteeltaan joustava, joten ainutlaatuinen himmeä pinta tuntuu koskettaessa luonnolliselta ja lämpimältä. Erikoispinta varmistaa luonnostaan antistaattiset ominaisuudet, millä torjutaan pölyn, sormenjälkien ja lian tarttumista pintaan. Pintojen värit pysyvät myöskin pitkään tyylikkäinä, sillä Furniture Linoleum ei haalistu.

Linoleum on myös tuotantoystävällinen materiaali, sillä sen työstäminen on helppoa, ja se sopii käytettäväksi monien eri runkomateriaalien kanssa. Työstämisprosessit ovat samankaltaisia puuntyöstön kanssa ja materiaali on asennettavissa sekä käsin, että teollisesti.

Pysy ajantasalla ajankohtaisista tarjouksista ja kuulumisista!