LUONNOLLISET FORBO KALUSTELINOLEUMIT

PERINTEISET MIELLYTTÄVÄN KIMMOISAT LINOLEUM-PINNAT VARASTOSTAMME NOPEASTI TOIMITETTUNA!

Luonnon raaka-aineista valmistettu Forbo kalustelinoleumi on ainutlaatuinen pehmeäpintainen kalusteiden pinnoitusmateriaali. Kalustelinoleumilla voidaan viimeistellä sekä irto-, että kiintokalusteiden pintoja. Pinnan pehmeä tuntuma sopii erinomaisesti käytettäväksi mm. kaapeissa, sisäovissa, tuoleissa ja pöytätasoissa. Materiaalia pystytään hyödyntämään monipuolisesti eri asennuksissa pysty-, vaaka- ja kaarevilla pinnoilla. Forbon kalustelinoleumia on saatavilla 21 eri sävyssä, joka ulottuu vaaleista ja luonnonläheisistä sävyistä ryhdikkään puhtaisiin väreihin.

Luonnollisten raaka-aineidensa takia Forbo kalustelinoleumi on myös ekologinen, sekä kestävä pintamateriaalivalinta. Materiaalin valmistus tapahtuu hyödyntämällä luonnon uusiutuvia raaka-aineita kuten pellavaöljyä, hartsia ja puujauhoa. Värinsä Forbon kalustelinoleumi saa luonnollisista pigmenteistä. Pinnoitemateriaali on myös biologisesti hajoava. Kalustelinoleumi materiaalina kuormittaa ympäristöä huomattavan vähän elinkaarensa aikana.

Kalustelinoleumin pinta on luonteeltaan kimmoisan joustava. Ainutlaatuinen himmeä pinta tuntuu koskettaessa luonnolliselta ja lämpimältä. Miellyttävän haptisen kokemuksen lisäksi linoleum-pinnalla on myös huomattavia teknisiä ominaisuuksia.  Pinta on luonnostaan antistaattinen, jonka takia pinta hylkii pölyä, sormenjälkiä ja likaa. Kalustelinoleumin sävy on myös pitkäikäinen, sillä materiaali ei patinoidu tai haalistu huomattavasti.

Forbon kalustelinoleum on myös tuotannon näkökulmasta helppo pinnoite. Materiaalin työstäminen on helppoa normaalein puuntyöstöprosessein, ja se on asennettavissa helposti monelle eri runkomateriaalille sekä käsin, että teollisesti.

Kalustelinoleum tarjoaa erinomaisen yhdistelmän esteettisiä ja käytännöllisiä ominaisuuksia helposti hoidettavassa paketissa. Varastoimme laajasti eri sävyjä kalustelinoleumista, joten pystymme toimittamaan materiaalia jatkojalostettuna nopealla aikataululla. Tutustu tarkemmin varastovalikoimaamme tästä!

NataSalmela
Pysy ajantasalla ajankohtaisista tarjouksista ja kuulumisista!