FENIX MATTAPINNAT

Sisustusarkkitehtuurin maailmaa mullistanut Fenix mattapinta on innovatiivinen moderni pintamateriaali, joka on italialaisen Arpa Industrialen pitkän kehitystyön lopputulos. Kyseessä ei ole ainoastaan erityisen kaunis pintamateriaali, mutta myös huipputekninen mattapintainen materiaali, joka on täysin uniikki piirteiltään, ja jota voidaan käyttää perinteisen laminaattiin tavoin.

Pinnaltaan Fenix on miellyttävän pehmeä koskettaa. Materiaali on kiiltoasteeltaan supermatta ja se reflektoi valoa erityisen vähän. Tämä luo tiloihin ja pintoihin elegantin rauhallisen tunnelman, sekä hallitut valaistusolosuhteet.

Joulukuusta 2021 lähtien FENIX-materiaalit ovat täysin hiilineutraaleja. Lue lisää FENIX:n sivuilta!

Fenix sopii myös käyttöön, jossa kestävyys on prioriteetti. Korkean kulutuskestävyyden lisäksi pinnat kestävät myös lämpöä ja ovat täysin hygieenisiä, joka tekeekin Fenix pinnoista oivallisia esimerkiksi keittiön tasoihin. Pintojen ylläpito on helppoa tiiviin pintamateriaalin johdosta.

Ainutlaatuisen pehmeän mattapinnan pystyt kokemaan vain omin käsin, joten tilaa meiltä Fenix NTM näytteet projektiasi varten klikkaamalla tästä!

Voit tutustua Fenixin valikoimaan tarkemmin heidän omilla verkkosivuillaan: Fenix For Interiors.

 

Pysy ajantasalla ajankohtaisista tarjouksista ja kuulumisista!
Pysy ajantasalla ajankohtaisista tarjouksista ja kuulumisista!