ULTRAMATTA FENIX-LAMINAATTI

KAIKKI SUOSITUT INNOVATIIVISET FENIX-LAMINAATIT VARASTOSTAMME NOPEASTI!

Arpa Industrialen valmistama innovatiivinen ultramatta Fenix-laminaatti mullisti sisustusarkkitehtuurin maailmaa elegantilla värivalikoimallaan, sekä täysin uniikilla pintamuodollaan. Vaikkakin Fenix-laminaatin pääasialliset vahvuudet ovat sen visuaalisuudessa, on materiaali ominaisuuksiltaan myös teknisesti hyvin kehittynyt.

Vaikkakin materiaalin pinta näyttää tasaiselta, on se todellisuudessa nanometrisellä tasolla aaltoilevan kohokuvioinen. Fenix-pintaan osuva valo ei heijastu materiaalista, vaan nanometritason kohokuvio hajottaa sen lähes täysin, jonka takia pinnan kiiltoaste on normaaliakin mattalaminaattia hillitympi. Ultramatta pinta luo samettimaisen pehmeän tuntuman, sekä normaalia matalampi kiiltoaste poistaa reflektiot materiaalin pinnalta lähes kokonaan.

Mikäli kohteen pintojen pitkäikäisyys, sekä kulutuskestävyys on prioriteetti, on Fenix oiva valinta. Fenix-laminaattien pinta kestää käyttöä normaalin korkeapainelaminaatin tavoin, ja mahdolliset mikronaarmut voidaan poistaa lämmön avulla materiaalin muistiominaisuutta hyödyntäen. Kestävän pinnan lisäksi Fenix-laminaatti hylkii sormenjälkiä, kestää lämpöä sekä on hygieeninen. Tämä tekeekin Fenixistä oivan pinnan esimerkiksi keittiön kalusteisiin ja tasoihin.   

Fenix on ollut vuodesta 2021 lähtien hiilineutraali tuoteperhe. Fenix-laminaattien hiilineutraalius toimii osana Arpa Industrialen pitkäjänteistä kestävän kehityksen strategiaa, jonka avulla on saavutettu jo 31,701 tonnin hiilidioksidipäästöjen säästöt.

Ainutlaatuisen pehmeän ultramattapinnan pystyt kokemaan vain omin käsin, joten tilaa meiltä Fenix NTM näytteet projektiasi varten klikkaamalla tästä!

Pysy ajantasalla ajankohtaisista tarjouksista ja kuulumisista!