ARPAN KORKEAPAINELAMINAATIT

Arpa Industriale tarjoaa 60 vuoden kokemuksella työkalut arkkitehdeille ja suunnittelijoille arkkitehtonisten ja kestävien tilojen suunnitteluun. Arpan omistautuminen korkeapainelaminaattien tuotekehitykselle ja innovaatiolle mahdollistaa laajan skaalan monipuolisia sävy- ja pintamuotovaihtoehtoja, joilla voidaan toteuttaa ainutlaatuisia yksilöityjä kokonaisuuksia sekä julkisiin, että yksityisiin tiloihin.

Korkeapainelaminaatti on paperista valmistettu kestävä kalustepinnoite. Nestemäisessä muovissa kyllästetyt paperiarkit puristetaan yhteen korkeassa lämpötilassa kovalla puristuspaineella noin tunnin ajan. Puristuksen aikana paperiarkkeihin imeytetyt muovihartsit aktivoituvat ja laminaatista tulee tiivis.

Korkeapainelaminaateissa korostuvat monipuoliset ominaisuudet ja käytettävyys. Laminaattipinta kestää erinomaisesti kulutusta, lämpöä, kosteutta, valoa ja naarmuuntumista. Lämpöä kestävä tiivis pinta tekee korkeapainelaminaateista myös täysin hygieenisiä. Arpa korkeapainelaminaattien tekniset-, käyttö- ja työstöohjeistukset löytyvät englanniksi Arpa Industrialen kotisivuilta.

Arpa kiinnittää toiminnassaan ja tuotteissään erityistä huomiota ympäristöön, sekä sisäilman laatuun. Arpan tuotteet on sertifioitu mm. M1 päästöluokituksella, vastuullisen metsänhoidon sertifikaatilla sekä useilla laivanrakennuksen, rautatieliikenteen ja rakentamisen kattavilla paloluokittelusertifikaateilla.

Laajasta verkkosivuvalikoimasta huolimatta laminaattien monimuotoisista pinnoista saa parhaan käsityksen näkemällä materiaalin omin silmin. Toimitamme mielellämme mallikansioita ja näytepaloja suunnittelun ammattilaisille. Voit tutustua Arpan valikoimiin tarkemmin heidän omilla verkkosivuillaan: Arpa Industriale.

Pysy ajantasalla ajankohtaisista tarjouksista ja kuulumisista!