CWP TEKNISET VIILUT

Toimitamme kotimaassa yksinoikeudella yhteistyökumppanimme CWP Coloured Wood Products:n teknisiä viiluja. CWP-viilu on monikäyttöistä aitoa puuviilua, ja se soveltuu erinomaisesti käytettäväksi tiloihin ja kalusteisiin, joihin halutaan vaihtoehtoinen puupintamateriaali. Tekniset viilut sopivat erinomaisesti myös muotopuristetuotteisiin.

CWP:n tekniset viilut valmistetaan massiivisista laminoiduista aihioista, jotka koostuvat yksittäin ekologisesti läpivärjätyistä 1,5mm koivuviiluista. Lopulliset viiluarkit leikataan aihiosta 0,6mm paksuuteen. Tämän johdosta värjätyt viilukerrostumat näkyvät pinnassa elävänä pintana, joka heijastaa valoa luonnollisen kauniisti. HVL:n valikoimaan kuuluu kymmenen erilaista CWP:n valmistamaa teknistä viilua, joiden sävyt vaihtelevat raikkaasta koivuista useisiin luonnonläheisiin väreihin.

Kuten HVL:n yleisimmät viilulajit, on myös CWP:n koivuviilu FSC-sertifioitua. Sen lisäksi se omaa EN 717-1 standardin (puutuotteiden formaldehydipäästö). Läpivärjätyillä koivuviiluilla voidaan myös korvata sademetsien ja kehitysmaiden uhanalaisten puulajien käyttöä pinnoissa.

Teknisissä viiluissa väriaine on materiaalissa sen koko syvyydellä, joten tuotteen pinnan pystyy uudistamaan hionnalla muuttamatta värisävyä. Tämä mahdollistaa lopputuotteen pidemmän elinkaaren, ja siten luonnon vähemmän rasituksen.

Tekniset koivuviilut
Tekniset koivuviilut
Pysy ajantasalla ajankohtaisista tarjouksista ja kuulumisista!