HVL-Paneeli

HVL-paneelilla syntyy tilaan kuin tilaan kestävää ja näyttävää viilupintaa. Valmistamme levyt tilauskohtaisesti asiakkaamme kohteeseen räätälöitynä. Valmiin seinä- tai kattopinnan ilmettä suunniteltaessa käytettävissä on koko laaja materiaalivalikoimamme. Toimitamme viilut myös välioviin ja kalusteisiin samasta viiluerästä valmistettuna! Teknisiltä ominaisuuksiltaan HVL-paneeli on luotettava valinta sekä julkisiin tiloihin että kodin sisustukseen. Seinälevyt asennetaan pontista naulaamalla ja materiaalia hukkaamatta. Myös asennus kattoon on mahdollista.

HVL-seinälevyä on saatavilla kolmessa eri mallissa.

1. Sileäpintainen seinälevy
2. Puurimoitusta jäljittelevä rimapaneeli
3. CNC-tekniikalla valmistettu kuviouritettu levy

Kaikki HVL-seinälevyt valmistetaan asiakastilauksen perusteella räätälöitynä, eli pintamateriaalin voit valita suomen ylivoimaisesti suurimmasta viilu- ja laminaattivalikoimasta haluamallasi pintakäsittelyllä.

Tarjoamme suunnittelun ammattilaisille kattavan näytepaketin levytuotteistamme veloituksetta. Lähtökohtaisesti tarjoamme kansion per toimisto, mutta tarvittaessa useammankin. Näytteitä voit tilata sähköpostitse. Voit myös tutustua seinälevytuotteisiimme tarkemmin lataamalla tuotekortit tästä.

Broman Group Oy
Pysy ajantasalla ajankohtaisista tarjouksista ja kuulumisista!