KONSULTOINTI

Puuteollisuusalan rautaisena ammattilaisena HVL:llä on erinomainen tuntemus viilujen ja laminaattien ominaisuuksista. Autamme mielellämme asiakasta valitsemaan projektiin sopivan materiaalityypin ja -laadun projektikohtaisesti konsultoimalla. Viilujen lisäksi erikoisalaamme kuuluu Italialaisen Arpa Industrialen laaja laminaattivalikoima sekä Forbon kalustelinoleumit.

Tarjoamme suunnittelun ammattilaisille kattavaa näytepalvelua. Laajemman kuvan pinnoitevalikoimasta saa tuoteryhmäkohtaisista näytekansioista tai pinnat sivulta. Ota yhteyttä myyntiin, kun tarvitset näytekansioita. Lopullisen valinnan tueksi toimitamme A4-näytepaloja. Kyseisiä näytteitä voi tilata kätevästi tilaa näytteitä lomakkeen kautta. Viilujen A4-näytteet ovat yleisiä näytteitä puulajeista eikä kuvaa eri viilutyylejä. Valmiit pinnat sivulta löytyy kuvia suuremmista viilupinnoista, joissa näet myös eri viilutyylit ja -laadut. Mainitse suunnitelmassa ja tilauksessa näytteen numero, niin toistamme kuvatun pinnan mahdollisimman tarkasti. Valmiista pinnoista emme lähetä näytteitä, kuvattujen pintojen koko on noin 130x90cm. Vaativampiin  ja tarkemmin määriteltyihin projekteihin, joihin osallistuu useita toimittajia, tarjoamme numeroituja viilunäytteitä. Kun jokainen projektiin osallistuva mainitsee tilauksessaan näytteen numeron, tulee lopputuloksesta yhteneväinen. 

Järjestämme toimipisteellämme ekskursio- ja koulutustilaisuuksia asiakkaillemme, sekä arkkitehdeille ja muotoilijoille. Koulutustapahtumat ovat erinomainen mahdollisuus päästä tutustumaan viiluihin ja laminaatteihin tarkemmin, sekä oppimaan niiden monipuolisista ominaisuuksista ja käyttömahdollisuuksista. Tiedotamme tulevista koulutustapahtumista sähköpostitse uutiskirjeemme kautta. Tilaa uutiskirjeemme varmistaaksesi paikkasi!

Pysy ajantasalla ajankohtaisista tarjouksista ja kuulumisista!